Angelbreath

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Jill - 22 mars 2011 16:58

David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna) [Single Version]


Rihanna

     

född 20 februari 1988 i St. Michael på Barbados, artistnamn för Robyn Fenty, är en artist som slog igenom internationellt under 2005. Under 2008 och 2009 var Rihanna tillsammans med sångaren Chris Brown. Förhållandet med Chris bröts 2009 då Rihanna blev svårt misshandlad av honom. Rihanna avslöjade i en intervju 2010 att hon var tillsammans med baseballspelaren Matt Kemp.


Rihannas musik är en blandning av soul, pop och R'n'B ofta med starka inslag av jamaicansk dancehall. Hennes låt "Pon de Replay" (2005), som var en renodlad dancehall-låt, tog sig in på andra plats på både den amerikanska och den brittiska singellistan, samt som etta på Swedish dance chart.

 



Av Jill - 22 mars 2011 11:28

Jag är helt galet förkyld. De är skit jobbigt.

Det började i torsdags med att jag fick ont i halsen, sen jobbade jag hela helgen med ont i halsen och i söndags när jag va ledig då jäklar bröt förkylningen ut på riktigt.

Jag nyser okontrolerbarn och hosatar och snörvlar om vart annat. Förkylningsastman är skit jobbig och de är en jävlig förkylning helt enkelt.


  Jag skulle behöva en sånhär idag tror jag.


 

Av Jill - 22 mars 2011 11:20

 


Jag har en hel del fina människor omkring mig som har barn och är väldigt lyckliga med de. och de är helt underbart å se tycker jag.

Men barn för min del de existerar inte ens på världskartan. Ärligt talat så tror jag aldrig att jag kommer få barn. (Nu tycker säkert vissa att jag är jätte hemsk) Men jag tror inte att de är för mig. Men jag säger inte aldrig. Känns de rätt någon gång i livet då skaffar jag barn inte annas.

Jag har äntligen kommit till ro med mig själv och det är för första gången i mitt liv helt okej att vara själv.


 

Ovido - Quiz & Flashcards